Vebinar: Kako se prijaviti za konkurs i takmičenja Euroguidance centra?

Euroguidance centar i ove godine organizuje Nacionalno takmičenje dobrih praksi u oblasti KViS kao deo zajedničkih aktivnosti Euroguidance mreže koje imaju za cilj razmenu dobrih praksi iz ove oblasti na evropskom nivou. Takođe, otvoren je i Konkurs za aktivnosti KViS za dopunjeno izdanje Priručnika i Baze aktivnosti KViS.

Cilj Nacionalnog takmičenja je promovisanje ustanova, organizacija i pojedinaca koji su u prethodnom periodu razvili nove usluge, alate ili materijale, tj. uspešno realizovali aktivnosti KViS i na taj način doprineli razvoju sistema u celini. Za predstavnike organizacija čiji primeri prakse budu nagrađeni na takmičenju predviđene su nagrade u vidu učešća na studijskim posetama i konferencijama.

Cilj konkursa je prepoznavanje i predstavljanje aktivnosti KViS koje su već uspešno realizovane u školama i drugim obrazovnim ustanovama kako bi nastavnicima i trenerima bili vodilja u realizaciji aktivnosti.  Ovaj pristup ,,od praktičara za praktičare” obezbeđuje primenljivost predstavljenih aktivnosti uz uvažavanje specifičnosti okruženja institucije i potreba učenika, mladih i odraslih u našem obrazovnom sistemu.

Ukoliko biste voleli da predstavite svoju praksu pozivamo vas da se prijavite za vebinar i saznate detaljnije o načinu prijavljivanja, kao i da ukoliko imate, razjasnite nedoumice po pitanju toga koji tip aktivnosti možete da prijavite, kako da objasnite svoje aktivnosti, koji poziv više odgovara aktivnostima i dr.

Prijavite se popunjavanjem pitanja u nastavku stranice do ponedeljka 29.6.2020. u podne.

Vebinar se održava u utorak, 30. juna 2020. godine sa početkom u 17 časova do 18 časova. Pitanja označena * su obavezna.

Formular za prijavu je istekao.