Prijava učešća na zajedničkom onlajn seminaru ,,Unapređenje kvaliteta aktivnosti karijernog vođenja i savetovanja u školama” za nastavnike iz Srbije

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na onlajn seminaru ,,Unapređenje kvaliteta aktivnosti karijernog vođenja i savetovanja u školama” za nastavnike iz Crne Gore i Srbije, koji se održava tokom poslednje sedmice maja meseca (25-29. maja 2020. godine), možete da se prijavite kao učesnik ili učesnik i izlagač popunjavanjem registracionog formulara u nastavku.

S obzirom da je broj mesta za nastavnike iz svake zemlje ograničen na 30 preporučljivo je da se prijavite što ranije. Prilikom izbora učesnika vodiće se računa o iskazanoj motivaciji za učestvovanje na ovom događaju, a zatim i ravnomernoj zastupljenosti škola kao kriterijumu. Prilikom izbora izlagača vodiće se računa o iskustvu prijavljenih u oblasti karijernog vođenja i savetovanja, kao i koliko je jasno i informativno prikazan predlog izlaganja kroz registracioni formular.

Učešće na događaju je besplatno, a svi učesnici koji budu pratili događaj u celosti dobiće potvrdu o učešću.

Rok za prijavu je nedelja 17. maj do kraja dana.

Nakon pregleda prijava, svi prijavljeni dobiće obaveštenje o statusu prijave na e-mejl adresu ostavljenu prilikom registracije. Postoji mogućnost da pristigli mejl završi u nepoželjnoj pošti (junk/spam), pa Vas molimo da proverite i ovaj folder u okviru Vaše elektronske pošte.

U slučaju tehničkih problema ili dodatnih pitanja kontaktirajte nas na euroguidance@tempus.ac.rs.

Sva pitanja označena * su obavezna.

Registracioni formular je zatvoren.