Registracioni formular za onlajn obuku Euroguidance centra

Euroguidance centar u martu 2020. godine organizuje drugi ciklus onlajn obuke „Unapređenje kompetencija nastavnika i stručnih saradnika za sprovođenje aktivnosti karijernog vođenja i savetovanja“ akreditovane pod kataloškim brojem 88 kod Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja koja nosi 18 poena stručnog usavršavanja. Obuka se odvija tokom 5 nedelja, putem onlajn platforme za učenje sa jednim susretom uživo. Cilj obuke je unapređenje kompetencija polaznika u skladu sa okvirom kompetencija definisanim u Predlogu standarda usluga karijernog vođenja i savetovanja (KViS) i drugim dokumentima posvećenim kvalitetu karijernog vođenja i savetovanja. Učešće na obuci je besplatno, a za učešće je potrebno popuniti registracioni formular u nastavku i to do četvrtka, 27. februara 2020. godine, do kraja dana.

Kako je broj mesta ograničen, poželjno je prijaviti se što pre. Molimo Vas da imate u vidu da će se u slučaju prekobrojnog prijavljivanja voditi računa o raznovrsnosti škola, vremenu prijavljivanja i ranije iskazanom interesovanju za ovaj seminar putem formulara za ispitivanje interesovanja za obuke Euroguidance i Europass centra.Takođe, zamolili bismo Vas da imate u vidu da će sertifikat o pohađanoj obuci biti izdat za učešće na obuci u celini. Ukupno trajanje obuke je 5 nedelja, prvi susret se održava u nedelji od 2. do 6. marta 2020. godine, a kurs se završava u nedelji od 30. marta do 5. aprila. Raspored i mesta održavanja susreta uživo u prvoj nedelji dati su u nastavku:

  • ponedeljak, 02. mart 10-12h, Beograd, Informativni centar Fondacije Tempus, Terazije 39, prvi sprat
  • ponedeljak, 02. mart 15-17h, Beograd, Informativni centar Fondacije Tempus, Terazije 39, prvi sprat
  • utorak, 03. mart 12-14h, Bor, ŠOSO Vidovdan, Moše Pijade 31
  • sreda, 04. mart 14-16h, Novi Sad, TŠ Mileva Marić Ajnštajn, Gagarinova br. 1
  • četvrtak, 05. mart 12-14h, Beograd, Informativni centar Fondacije Tempus, Terazije 39, prvi sprat
  • petak, 06. mart 12-14h, Kraljevo, ESTŠ Nikola Tesla, Dositejeva 44b

Učešće na obuci je besplatno ali nije predviđena refundacija putnih troškova za učešće na susretu uživo.

Svi prijavljeni će biti obavešteni o statusu svoje prijave nakon zatvaranja registracije putem mejla koji ostave prilikom prijave. Molimo Vas proverite svoju neželjenu (junk/spam) poštu jer se može desiti da mejl dospe u taj folder.

Polja obeležena * je obavezno popuniti. S obzirom da će se sertifikati o učešću izrađivati na osnovu podataka dostavljenih putem ovog formulara, molimo Vas da jasno naznačite pun naziv ustanove u kojoj ste zaposleni kao i ostale neophodne podatke. Za dodatna pitanja u vezi sa prijavom i organizacijom seminara, možete da nam se obratite putem  adrese: euroguidance@tempus.ac.rs ili telefonom 011/33 42 430 (opcija 7).