Prijava za onlajn obuku „Unapređenje kompetencija omladinskih radnika za razvoj usluga i sprovođenje aktivnosti karijernog vođenja i savetovanja”

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na onlajn obuci „Unapređenje kompetencija omladinskih radnika za razvoj usluga i sprovođenje aktivnosti karijernog vođenja i savetovanja”, koja se održava od 17. do 21. avgusta 2021. godine, molimo Vas da se prijavite popunjavanjem registracionog formulara u nastavku. Rok za prijavu je produžen do 12. avgusta u podne.

Učešće na događaju je besplatno, a svi učesnici koji budu pratili događaj u celosti dobiće potvrdu o učešću. S obzirom da je broj mesta ograničen na 30 preporučljivo je da se prijavite što ranije. Prilikom izbora učesnika vodiće se računa o iskazanoj motivaciji za učestvovanje na ovoj obuci, a zatim i ravnomernoj zastupljenosti organizacija u odnosu na mesto (sedište organizacije).

Nakon pregleda prijava, svi prijavljeni dobiće obaveštenje o statusu prijave na mejl adresu ostavljenu prilikom registracije. Postoji mogućnost da pristigli mejl završi u nepoželjnoj pošti (junk/spam), pa Vas molimo da proveravate i ovaj folder.

U slučaju tehničkih problema ili dodatnih pitanja kontaktirajte nas na adresu euroguidance@tempus.ac.rs.

Rok za prijavu je istekao.