Prijava za radionicu Resources for assessing the home language competences of migrant pupils

Fondacija Tempus sa zadovoljstvom poziva sve zainteresovane da se prijave na radionicu “Resources for assessing the home language competences of migrant pupils” koju organizuje Evropski centar za žive jezike (engl. European Centre for Modern Languages – ECML) u Gracu u okviru programa Inspiring innovation in language education: changing contexts, evolving competences, koji se sprovodi u periodu 2021-2023. Planirano je da se radionica održi u Gracu 2. i 3. decembra 2021. godine.

Kako biste se prijavili potrebno je da popunite formular koji se nalazi u nastаvku ove stranice. Sva polja u prijavi se popunjavaju direktno u ovom formularu. Formular ne čuva automatski podatke, tako da ukoliko zatvorite upitnik tokom popunjavanja, moraćete da popunjavate ponovo.

Sva polja označena zvezdicom su obavezna i neophodno je da ih popunite kako biste poslali formular.

Molimo Vas da formular popunite na engleskom jeziku.

Rok za prijavljivanje na radionicu produžen je do 3. novembra u 12 časova.

Za učesnike iz Srbije je na raspolaganju jedno mesto, a izbor će se vršiti na osnovu profesionalnog iskustva i plana diseminacije informacija stečenih učešćem na događaju koje zainteresovani opišu kroz prijavni formular.

U slučaju da imate pitanja povodom popunjavanja prijave, možete nam se obratiti putem imejl adrese: office@tempus.ac.rs. Nakon slanja prijave, kopija će biti dostavljena na imejl adresu koju navedete u formularu. Molimo Vas da proverite svoju neželjenu poštu (junk/spam).