Prijava za vebinar: „Izbor srednje škole“

Vebinar „Izbor srednje škole“ namenjen je svim učenicima završnih razreda osnovnih škola kao podrška upravo u izboru i sastavljanju liste želja. Tokom vebinara biće predstavljena česta pitanja i dileme sa kojima se mali maturanti susreću dok razmišljaju o izboru srednje škole i obrazovnog profila, kao i praktične smernice prilikom donošenja odluke o narednom nivou obrazovanja. Učesnici će imati prilike da postave pitanja u vezi sa temom i da se iznesu svoje komentare.

Vreme održavanja: utorak, 15.6.2021 u 12.30h do 13.15.h

S obzirom da vebinar predstavlja vrstu predavanja putem interneta, dostupan je svim učenicima završnih razreda iz svih osnovnih škola u Republici Srbiji kao i drugim zainteresovanim za temu. Za učešće je potreban samo računar sa stabilnom internet vezom kako bi se vebinar pratio u zakazano vreme. Prijavljivanje je otvoreno do 14.6.2021 u 15h i vrši se popunjavanjem formulara u nastavku teksta.

Tehničke informacije

Nakon registracije, svi učesnici će na e-mejl adresu ostavljenu prilikom registracije dobiti potvrdu prijave. Pristupni link i uputstvo za praćenje vebinara biće poslato putem elektronske pošte u narednim danima, a najkasnije nekoliko sati pre početka vebinara.  U slučaju da ne primite pomenute mejlove, molimo Vas da proverite folder sa neželjenom poštom (junk/spam), a u slučaju svih tehničkih problema, možete da se obratite Euroguidance centru putem mejl adrese euroguidance@tempus.ac.rs