Prijava za vebinar “Kako da samostalno učim?- saveti za uspešnu pripremu ispita”

U sklopu aktivnosti Info centra Fondacije Tempus, Euroguidance centar organizuje vebinar za studente “Kako da samostalno učim?- saveti za uspešnu pripremu ispita”.

U okviru ovog vebinara svi studenti i drugi zainteresovani imaju priliku da saznaju nešto više o različitim strategijama učenja i upoznaju se sa smernicama za bolju organizaciju i unapređenje sopstvenog učenja.

Vebinar se održava u petak, 11. decembra u 12h i traje sat vremena.

Da biste prijavili svoje učešće na vebinaru, neophodno je da popunite kratak registracioni formular (u nastavku stranice) najkasnije do četvrtka, 10. decembra u podne.

Nakon registracije, svi učesnici će na e-mail adresu ostavljenu prilikom registracije dobiti automatsku potvrdu prijave. Pristupni link i uputstvo za praćenje vebinara biće poslati putem elektronske pošte u narednim danima, a najkasnije dan pre vebinara. U slučaju da ne primite pomenute mejlove, molimo Vas da proverite folder sa neželjenom poštom (junk/spam). Za dodatna pitanja u vezi sa prijavom i organizacijom vebinara, možete da nam se obratite putem  adrese: euroguidance@tempus.ac.rs 

Pitanja obeležena * su obavezna.

Rok za prijavu za vebinar je istekao.