Prijava za vebinar: „Šta nakon srednje škole? Koraci o donošenju odluke o izboru studijskog programa“

Šta nakon srednje škole predstavlja jedno od važnijih pitanja za učenike završnog razreda srednjih škola. Neki učenici su odluku o studijskom programu koji će upisati već doneli i trenutno su u fazi pripreme za realizaciju te odluke (poput pripreme za polaganje prijemnog ispita), dok su drugi možda još uvek u dilemi i potrebna im je podrška u donošenju odluka.

Vebinar „Šta nakon srednje škole? Koraci o donošenju odluke o izboru studijskog programa“ namenjen je i jednima i drugima, jer je cilj vebinara predstavljanje koraka u donošenju i realizaciji odluke kao i pripremi za naredne faze karijernog razvoja (poput prilagođavanja na novu sredinu). Tokom vebinara biće predstavljena česta pitanja i problemi sa kojima se maturanti susreću dok razmišljaju o izboru studija kao i praktične smernice prilikom donošenja odluke o narednom nivou obrazovanja. Učesnici će imati prilike da postave pitanja u vezi sa temom i da se iznesu svoje komentare.

Vreme održavanja: sreda, 17.3.2021 u 12.30h do 13.15.h

S obzirom da vebinar predstavlja vrstu predavanja putem interneta, dostupan je svim učenicima završnih razreda iz svih osnovnih škola u Republici Srbiji kao i drugim zainteresovanim za temu. Za učešće je potreban samo računar sa stabilnom internet vezom kako bi se vebinar pratio u zakazano vreme. Prijavljivanje je otvoreno do 16.3.2021 u 16h i vrši se popunjavanjem formulara u nastavku teksta.

Tehničke informacije

Nakon registracije, svi učesnici će na e-mejl adresu ostavljenu prilikom registracije dobiti potvrdu prijave. Pristupni link i uputstvo za praćenje vebinara biće poslato putem elektronske pošte u narednim danima, a najkasnije nekoliko sati pre početka vebinara.  U slučaju da ne primite pomenute mejlove, molimo Vas da proverite folder sa neželjenom poštom (junk/spam), a u slučaju svih tehničkih problema, možete da se obratite Euroguidance centru putem mejl adrese euroguidance@tempus.ac.rs ili telefonom 011/33 42 430 (opcija 1- Info centar).