Prijava za vebinar „Kako se prijaviti za Nacionalno takmičenje dobrih praksi u oblasti KViS” , 08.09.2021.

Euroguidance centar i ove godine organizuje Nacionalno takmičenje dobrih praksi u oblasti KViS kao deo zajedničkih aktivnosti Euroguidance mreže koje imaju za cilj razmenu dobrih praksi iz ove oblasti na evropskom nivou.

Cilj takmičenja je promovisanje ustanova, organizacija i pojedinaca koji su u prethodnom periodu razvili nove usluge, alate ili materijale, tj. uspešno realizovali aktivnosti KViS i na taj način doprineli razvoju sistema u celini. Za predstavnike organizacija čiji primeri prakse budu nagrađeni na takmičenju predviđene su nagrade u vidu učešća na studijskim posetama i konferencijama.

Ukoliko biste voleli da predstavite svoju praksu pozivamo vas da se prijavite za vebinar i saznate detaljnije o načinu prijavljivanja, kao i da ukoliko imate, razjasnite nedoumice po pitanju toga koji tip aktivnosti možete da prijavite, kako da objasnite svoje aktivnosti i dr.

Prijavite se popunjavanjem registracionog formulara u nastavku stranice najkasnije do utorka 7. septembra u 12 časova.

Vebinar se održava u sredu, 8. septembra 2021. godine u 17 časova i traje sat vremena.

Nakon registracije, svi učesnici će na e-mail adresu ostavljenu prilikom registracije dobiti automatsku potvrdu prijave. Pristupni link i uputstvo za praćenje vebinara biće poslati putem elektronske pošte u narednim danima, a najkasnije dan pre vebinara. U slučaju da ne primite pomenute mejlove, molimo Vas da proverite folder sa neželjenom poštom (junk/spam). Za dodatna pitanja u vezi sa prijavom i organizacijom vebinara, možete da nam se obratite putem  adrese: euroguidance@tempus.ac.rs

Pitanja označena * su obavezna.

Formular za prijavu je istekao.