Формулар за испитивање интересовања за обуке Euroguidance и Europass центра

Уколико сте заинтересовани за похађање неке од доступних обука Euroguidance и/или Europass центра, молимо Вас да попуните кратак формулар доступан у наставку текста.

Ваши одговори и исказано интересовање за обуке послужиће за њихово планирање у школској 2021/22. Након прављења распореда обука, обавестићемо Вас путем е-мејл адресе коју оставите приликом регистрације о првој наредној обуци у складу са исказаним интересовањима. Постоји могућност да пристигли мејл заврши у непожељној пошти (junk/spam), па Вас молимо да проверите и овај фолдер у оквиру Ваше електронске поште.

У случају техничких проблема или додатних питања контактирајте нас на euroguidance@tempus.ac.rs. Сви подаци које прикупљамо служиће искључиво у сврхе прикупљања информација о потребама наставника и стручних сарадника за стручним усавршавањем и ефикаснијем планирању распореда обука.

Сва питања означена * су обавезна.

Registracioni formular
(možete izabrati više obuka)
Za školu koja je domaćin obuke obezbeđeno je učešće 5 zaposlenih iz te škole. Potrebno je da škola ima prostoriju sa projektorom koju može ustupiti za realizaciju obuke za 30 ljudi (neposredne obuke traju od 9 do 17 časova, a susreti uživo u sklopu onlajn obuka traju 2 sata i realizuju se radnim danima).
npr. Beograd, mart 2015.