Upitnik za ispitivanje interesovanja škola za organizaciju KVIS aktivnosti sa učenicima

Fondacija Tempus- Euroguidance centar organizuje već treću godinu niz aktivnosti podrške maturantima pri prelasku na naredni korak u školovanju.

Niz radionica, predavanja i vebinara dostupan je učenicima iz svih škola, a detaljnije o temama možete pročitati u nastavku teksta.

U prethodnom periodu osnovne i srednje škole su predlagale da neke od ovih aktivnosti organizujemo i u njihovim školama i gradovima.  Kako bismo imali adekvatan pregled koji učenici su zainteresovani i za koje teme, pozivamo vas da nam putem upitnika u nastavku prenesete interesovanja vaših učenika.

Primeri dobre prakse iz prethodnih perioda: Predavanje za velike grupe učenika u školskoj biblioteci; predavanje za celo odeljenje na času odeljenske zajednice,građanskog vaspitanja; predavanje od sat vremena za zainteresovane maturante.

Iskazana interesovanja kroz ovaj upitnik uzećemo u obzir prilikom planiranja programa KVIS aktivnosti sa učenicima. Zamolili bismo vas da imate u vidu da evenutalni dolazak u neki grad/školu podrazumeva sledeće uslove: potrebno je da aktivnostima prisustvuje oko 30 učenika i da ukupno u jednom gradu i/ili školi bude četiri sata aktivnosti. U slučaju mogućnosti organizovanja aktivnosti sa vašim učenicima, za sve detalje oko organizacije aktivnosti kontakraćemo vas blagovremeno putem kontakt informacija koji su navedeni u upitniku.

За све додатне информације у вези са наведеним активностима, можете контактирати Euroguidance центар путем ел. поште euroguidance@tempus.ac.rs, путем телефона 011/3342-430 или лично у Инфо центру Фондације Темпус у Београду, Теразије 39, I спрат радним данима од 10 до 18 часова.

Upitnik za zajedničku organizaciju aktivnosti sa učenicima
Možete označiti više tema
Na primer, dva predavanja od po sat vremena za sve zainteresovane učenike treće i četvrte godine. Predavanje za dva odeljenja osmog razreda.
Na primer, učenici imaju praktičnu nastavu tokom aprila i ne preporučujemo tada. Odgovarala bi nam neka sreda u martu jer učenici imaju tada časove građanskog vaspitanja i ove teme se tematski uklapaju u njihov plan rada. Odgovarao bi nam početak maja jer smo planirali Dane karijere.
U narednom polju možete napisati vaš komentar na ove aktivnosti, npr. ukoliko ste primetili neku dodatnu temu koja je važna vašim učenicima; komentar o formatu aktivnosti, npr. više predavanja umesto radionica, dodatni materijali i sl.