Електронски формулар за пријаву за Седмо Национално Euroguidance такмичење добрих пракси у области КВиС

Национални центар Европске мреже за подршку каријерном вођењу и саветовању-Euroguidance, Вас са задовољством позива да узмете учешће у Националном такмичењу добрих пракси у области каријерног вођења и саветовања.

Први корак је да припремите податке о подносиоцу пријаве које ћете приложити у овом формулару. Пријава је доступна овде.

За правна лица: Пријаву је потребно попунити, одштампати, потписати и оверити печатом установе и у скенираној електронској копији прикључити електронској пријави у наставку.

За физичка лица/јединице у оквиру правног лица: Пријаву је потребно да попуните, одштампате и потпишете. Наглашавамо да ако попуњавате пријаву у једном од ових статуса није неопходно да пријава има печат установе.

Сва поља у пријави се попуњавају директно у овом формулару, у складу са упутством поред сваког питања. Детаљна упутства и помоћна верзија пријавног формулара доступна је овде. Пријаву можете попунити било којим писмом.

Формулар не чува аутоматски податке, тако да уколико затворите упитник током попуњавања, мораћете да попуњавате и додајете документа поново.

Рок за слање пријаве је 10. септембар 2022. године до 23.59 часова.

У случају да имате питања поводом попуњавања пријаве, можете нам се обратити путем мејла: euroguidance@tempus.ac.rs

Пријава више није активна.